Ο Διεπιμελητηριακός Φορέας Πιστοποίησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Ο Διεπιμελητηριακός Φορέας Πιστοποίησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

123456_F759725603.jpg

Ο Διεπιμελητηριακός Φορέας Πιστοποίησης (ΔΙΦΟΠ) αποτελεί πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και ιδρύθηκε αποκλειστικά για να παρέχει διαπιστευμένες κατά το ISO 17024 υπηρεσίες πιστοποίησης προσώπων και να καλύψει σύγχρονες ανάγκες στο πλαίσιο της Διά Βίου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, παρέχοντας πιστοποιήσεις διεθνούς αναγνώρισης.

Βασικός στόχος μας είναι η πιστοποίηση των φυσικών προσώπων μέσα από την αναγνώριση της γνώσης και της εμπειρίας τους που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες και καταγεγραμμένες απαιτήσεις, προδιαγραφές και διαδικασίες.

Μάλιστα η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με τα επιμελητήρια μέλη της παρέχει αυτήν ακριβώς τη θεσμική αναγνώριση και διασφάλιση που ανταποκρίνεται στην αγορά, την εθνική οικονομία και τις κατά τόπους επαγγελματικές ανάγκες.

Βασικό μέσο για την επιτυχία των στόχων μας είναι η διάδοση και ενίσχυση της γνώσης και κατανόησης σχετικά με την αναγκαιότητα και την αξία της πιστοποίησης προσώπων ως προς τα επαγγελματικά τους προσόντα.

Τέλος μέσα από τη διαδικασία της πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων δίνεται η σημαντική δυνατότητα για την διάσωση, κατοχύρωση και διάδοση παραδοσιακών τοπικών επαγγελμάτων και δραστηριοτήτων για τα οποία τα Επιμελητήρια της Ελλάδας έχουν δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία.

Συνημμενα θα βρείτε βασικά σημεία εισήγησης Άγγελου Τόλκα για το ρόλο της Πιστοποίησης και τη λειτουργία του Διεπιμελητηριακού Φορέα Πιστοποίησης

Προηγούμενο diaNEOsis – Νέα έρευνα: Η Μεγάλη Πρόκληση της Κρουαζιέρας
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας